Isolatie

Een kwaliteitsvolle thermische isolatie laat u toe uw wooncomfort te verbeteren, het milieu te helpen en vooral uw energiefactuur drastisch te verlagen!

Hoe kan u deze energiefactuur verlagen? Simpel… door te isoleren wordt de warmte in uw huis veel langer vastgehouden. Op deze manier hebt u minder energie nodig om in uw huis de gewenste temperatuur te behouden. De regel hierbij is: hoe dikker de isolatie, hoe beter u beschermd bent tegen warmte en koude.

Door onze kennis en ervaring als specialist in dakisolatie kunnen wij deze aanwenden om op de meest optimale manier uw woning te isoleren.

Met zijn jaren ervaring specifiek in het plaatsen van isolatie kan Steven Mattheeuws een vakkundige, degelijke uitvoering en afwerking garanderen. Hij staat ook garant voor een professionele en persoonlijke navolging van elke plaatsing en elk project. Wij dragen kwaliteit en goede service tegen een betaalbare prijs hoog in het vaandel.

Plaatsing van de dakisolatie kan zeer kort na de prijsofferte. Wij helpen u tevens bij de aanvraag van diverse premies. Wij bezorgen u ook de factuur en alle attesten nodig voor het aanvragen van de premies en eventuele belastingvermindering.

Bij ons kan u terecht voor het isoleren van daken, vloeren en gevels.

Onze grootste troef is de uitstekende kennis inzake luchtdichtheid. In een steeds hogere eisende bouwwereld weten wij perfect hoe we luchtdicht moeten isoleren.

Immers goed en kwalitatief isoleren is geld besparen.


Onze grootste troeven zijn

- Het afleveren van een vrijblijvende prijsofferte
- Persoonlijk contact
- De zaakvoerder werkt nog dagelijks mee op de werven
- Up to date kennis van nieuwe isolatie materialen en vereisten
- Hulp bij het afleveren van premies